39 week 1 day Hye mommies, kalau mengeras tanpa gap ni tanda2 nak bersalin ke ?

2 Balas

Boleh ke pac untuk check. Sebab dah 39w. Saya 37w baby mengeras tapi tak sakit. Check hospital & dr kata dah 2cm.

mengeras sakit or tak?

7mo ago

cuba klu time mengeras tu, awk baring relax, jgn pkir apa2..klu makin ok, itu cuma false contraction saja. xde bukaan jalan lg. klu mengeras sekali dgn sakit pinggang hingga bawah bdn, kemungkinan tu contraction.