39w5d

Xda tanda apa2 lagi??adeh..

39w5d
19 Balas

Sama laa kite..saya skrg 39w2d due date 1/2/2020...tkde tanda lgi...cuma sakit pinggang je..tapi saya GDM ON DIET...if tak bersalin jgk...31hb dah kena serah diri ke hospital.... nervous jgk rasanya...saya doakan semoga sis dipermudahkan semua urusan...

5y ago

sy pon ada gdm.

Saya dah 40 minggu 3 hari... tanda dah kuar hr tu masih checkup kat hospital 40 minggu... tp tak rasa masih kontraksi lgi... jalan dah buka 2cm... kontraksi lom ada cuma perut kerap mengeras jer...

Bestnyeee da nak bersalin.. ! Buat exercise jalan itik, or berjalan la sepanjang hari tgok permandangan yg indah di luar sana sis dan selamat berpantang! 😍

5y ago

Itu la ptg ni nk g jnjalan.hahah mana tau kot beranak malam ni.. stress sbb esk dah nk masuk 39w6d hahaha

mesti bimbang n curious kan?masuk 39w risau xde tanda nk beranak.. sama mcm saya..tp baby kuar akhirnya 39 w 5d... sabar ye n enjoy the moment

5y ago

Hihi esk sy cukup la 39w6d. Hermmm..

Sy brslin 39w5d setelah brjln 500meter,zumba malm trun tnda n g spital dh 3cm pgnye kul 8 alhmdlillh slmt brslin bby boy sebert 2.8kg

Sy dah 36w5days pun rasa x larat sd bawa bdn bjln...sllu dah pening,sakit kepala time 3trmster ni...duiii😥😥😥

Sy 39minggu 4hri xbesalin jgak lg cuma perut kerap megeras tuhh ada lh doa kan sy jgk yerk smga dipermudahkan

Sama la blom ada tanda.. due 6/2.. lusa kne minum air gula plak kali ke3 gara2 berat naik 2kg seminggu 😂

sama la ngn sy..39w1h..due 2/2..rsau pn ye..tnda2 bby nk keluar lgsung x de..sdp sgt kot dlm ni..

Anak pertama susah nak nampak tanda² bersalin...Sye anak pertama over due 9bulan 20hari 😅