Belum Ada Tanda

Salam.. Sy dah 39w5d tapi belum ada apa2 tanda nak bersalin lagi..lusa 11hb dah due date.. Risau pula sy takut overdue..cmna nak cepatkan turun tanda..

2 Balas

Saya esok dah 39 week due date 16/02/2021 tapi tanda bersalin langsung jugak 😞

klau sy rajin jalan itik 🥰 mmg sgt mmbantu . slg bbrp hr trus bsalin

3y ago

sy buat mcm tu je sis . mse tu dh week 38 . hihi .. nak sgt bsalin sbelum suami naik keje mse tu dh pkpb, suami kena masuk kerja . so tu je rutin sy, jalan itik, suami tolong 🤭