STRESSLAH...

x tau nk pujuk suami mcm mna lgi, ajak cari barang baby, klau sy ckp nk cari barang baby, dia ckp 6ty....bila sy cakap kita dh start beli dh sikit2 ne, blh plk dia jawap, xkan lah tiap2 minggu nak kuar cari, klau kuar tp x beli x ada beza juga....sy ckp 6ty klau sy dh x larat nak jalan, awk cari lh sorg2, blh plk dia jawap, x apa online ada, mslhnya bila dh pilih barang dlm online, dia cakap kat mall byak n boleh pilih lg...??? Kau org rasa... Maaf, just nk meluah...???

41 Balas

Saya pon beli semua sendiri.. Duit sndri.. Saya pon pernah ajk suami pergi beli brg baby.. Tp sbb suami selalu sibuk kena la beli sendiri.. Saya bkn x harapkan suami.. Saya mmg suka standby awai2 sbb suami selalu sibuk dgn keja.. Nasib saya baik sbb saya berkeja dan boleh bwk keta.. Dlu masa mengandung semua yg saya nk mkn saya cari sndri kalau suami keja or xlarat.. Saya mmg buat semua sendiri.. Sedih tu biasa la.. Apa blh buat sbb dua2 keja..