scan

X sabar scan minggu depan 36weeks ???

scan
10 Balas

sy baru je lps scan 36w mggu lps..hehe skrg msuk 37w dok hrp dia kluar cpt2 je ni..xsabar dah..hee

5y ago

Semoga kita sama2 di permudahkan segala urusan sis kuu 😃😊😄☺

sma laa kita sis...22hb ni masuk 36weeks dah sya...😆😆

5y ago

Hehehe 😅😅😅

I didn’t do 36 week scan... :( straightaway deliver at 37 weeks.

5y ago

Yang penting selamat melahirkan boleh rasa lega dah tu sis.. Scan x penting lagi lepas tu 😅

Wahhh dh 36w. Dh tau ke boy ke girl. Semoga dipermudahkan ya awk

5y ago

X nampak lagi sis... Hanya berdoa semoga baby sihat alhamdulillah... Terima kasih ya awak.. Doa untuk mu jua... Hihi.. Aamiin 😘😘😘

Excited kn bila scan . Blh dh tu thu gender bby

5y ago

Best tengok baby tendang2... X harap sgt jantina baby apa lelaki atau perempuan yg penting sihat sempurna insya Allah Aamiin 🤗😊😊😊

Semoga di permudahkan

5y ago

Aamiin terima kasih 😘😘😘

Semoga dipermudahkan

5y ago

Aamiin terima kasih 🤗😁😉

☺️☺️

Sama laa😍

😃😃