Pening nk scan 3D / 4D / 5D / detail scan.

Sy baru masuk 21 minggu.X sabar nk scan bby.Tapi x tau nk scan yg mcm ne.Klau jenis 21 - 24 minggu ni scan ape yg sesuai 3D / 4D / 5D / detail scan. #1st bby

17 Balas

Better detail scan.. Sbb nk tahu detail bby.. Dh bila dh masuk minggu ke 20 keatas susah dh nk buat detail scan.. Mcm sy.. Buat detail scan doktor buat sekali 4d... Alhamdulillah.. Caj pon x mahal

4y ago

Caj selalunya bawah rm200. Boleh call klinik or hospital dulu before datang

Detail scan lgi penting sis.detail scan sampai 29 weeks je.better sis buat detail scan.bolh tahu semua maslah bayi.tu yg pntg.masok 30weeks keatas,sis boleh buat scan biasa 3d/4d/5d.

Detail scan. Paling penting antara yg lain. Result dia sis bole tahu details psal baby, mcm hal bkenaan organ dia. Masa tu parent lbh bsedia kalau ada problem pd baby, n lega klu semuanya okey.

4y ago

Doc ckp xada. Kwan sy ada problem psl baby dia masa result detail scan kt klinik swasta, dia kena pergi hospital utk rujuk pakar o&g.

detail scan paling penting, nak tengok saiz kepala, kedudukan mata, mulut, organ dalaman, keadaan tulang2 kaki dgn tangan..jari2..saiz otak..semua tu sangat penting

Bg sy detail scan y penting sbb bby akan diperiksa menyeluruh.. 5d 6d ni utk kenangan je blh tgk muka bby gitu..

yang penting buatlah detail scan dulu hu sebab detail adam dokter akan check keseluruhan baby dalam kandungan

paling penting detail scan, dh buat detail scan next tu nk buat 3 4 5D pun tk ada masalaj

Klo sy tros amek set combo (detail scan + 3d4d) rm150 je kt KEN RIMBA Padang jawa Shah alam

4y ago

Ye kt poliklinik ken rimba

buat detail scan dulu, nnti dh 30week lbih bolh lh buat 5d klau nk tngok jelas😋

Detail scan lagi puas hati,sebab kita boleh taw keadaan baby kt dlm