Iron Tablet..

X mengapa ke klu Kita skip2 ambil iron Tablet? Biasa dpt YG 4 serangkai tu... Iron utk HB Kan.. HB xde mslh.. dari start booking buku akhir bln 6 Lps HB maintain 15... N awal bln Ni HB 15.3... takut plk klu HB mkin tiggi x elok jugA.. darah pekat.. Biasa Saya ambil iron Tablet KK bg.. Vit B complex Saya ambil shaklee siap Folid Acid dlm TU... Bila skip iron Tablet Saya ambil Vit B complex shaklee n Vit C shaklee.

Iron Tablet..
10 Balas

saya pon mkn yg ni. tambah vitalea. waktu bukak buku hb 11. sekarang baru masuk 12w hb 13. tapi nurse kata kandungan iron dlm shaklee tu x cukop utk ibu ngandong. nx week kena ambik vit kk pulak