CHRITSMAS GIVEAWAY: Jawab Trivia & Menang Botol Susu MAM!

WOW, tinggal 2 hari sahaja lagi! Giveaway hari ke-7 kami nak beri anda botol susu dari MAM. Jawab trivia mudah dan jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-botol-susu-dari-mam/1774

CHRITSMAS GIVEAWAY: Jawab Trivia & Menang Botol Susu MAM!
172 Balas

B. Rata Saya & suami sedang menanti anak pertama kami pada 3/2/2023. Semoga ada rezeki untuk dapat MAM Anti-Colic Bottle untuk bayi kami. Suami amat gemar produk ni sejak balik dari baby expo bulan lepas disebabkan oleh anti-colic design dimana selamat untuk anak kami kelak (tidak mudah kembung & tersedak). Jadi waktu malam pun lebih lena sebab anak tak meragam kembung perut 🥰

Jawapan : B : Rata Botol susu ini adalah yang terbaik buat bayi kerana ia mengurangkan risiko bayi dari tersedak,dapat mengelakkan bayi daripada kembung dan kolik yang akan buat bayi meragam. Selain itu, reka bentuk yang unik menyerupai payudara ibu sangat membantu untuk ibu-ibu yang bekerja dan dapat mengelakkan bayi dari keliru puting bila menyusu dengan ibu semula.

Jawapan : B (RATA) Botol susu daripada MAM mempunyai puting susu yang sangat lembut teksturnya dan berbentuk menyerupai payudara ibu. Pengaliran susu yang perlahan juga boleh mengelakkan bayi dari tersedak susu. Selain itu, puting MAM juga mudah dicuci ia juga BPA free, PVC free dan anti bocor. LOVE MAM SANGAT. Semoga ada rezeki untuk baby saya, insyaallah.. Amin.

JAWAPAN: B (RATA) Antara botol susu bayi terbaik untuk newborn ke atas. Botol susu anti-colic. Membantu mengurangkan kembung atau kolik berlaku. Kelebihan: - Warna yang menarik - Harga berpatutan - Anti Colic - BPA free - Tidak mudah calar - Tidak mudah rosak - Mudah beralih dari breastfeed ke botol susu (no nipple confusion)

Jawapan : B ( Rata ) Botol susu daripada MAM mempunyai teat yang lembut dan mesra baby,bentuk teat yang fit dengan mulut baby,pengaliran susu yang perlahan untuk mengelakkan baby kembung dan yang paling penting mudah untuk dicuci.. Love sangat..Semoga ada rezeki untuk baby saya,insyaAllah..Amin☺️

2y ago

Auch❤️

Jawapan : B (Rata) Botol susu Mam Easy Start Anti-Collic Bottle sangat unik kerana menghasilkan bentuk puting yang sesuai dengan keadaan baby untuk menyusu dengan baik. Ini membuatkan baby selesa untuk menyusu seterusnya membuatkan ibu dan bayi bertambah rapat dan gembira. Semoga ada rezeki baby april 2023 saya 😍

ANSWER = (B) RATA MAM EASY START ANTI COLIC BOTTLE is ideal bottle especially to start switching breast to bottle. My first child never want to switch and it made me worry. hopefully my incoming baby next 2 weeks can get the chance to win this product and happily switch breast to bottle later..

Jawapan : B (Rata) Botol susu keluaran MAM mempunyai permukaan yang rata seperti menyusu secara langsung dengan ibu,permukaan silikon lembut menyerupai kulit ibu dan membuat bayi nyaman. Selain itu permukaan yg rata mengurangkan risiko bayi tersedak susu,ini amat bagus untuk bayi saya.

jawapan : B (rata) Seperti yang ada pada semua botol MAM, puting easy start yang rata dan begitu lembut seperti sutera ini memberikan rasa selesa kepada bayi. Aliran susu melalui puting yang perlahan membuatkan faeq tenang ketika menghisap susu. Ini sekaligus mengelakkan risiko tersedak.

B. Rata Saya dan suami sedang menanti anak pertama kami insyallah pada tahun hadapan. . Semoga saya berjaya memenangi botol Susu MAM untuk hadiah pertama untuk si kecil. Sekiranya bersesuain dengan si kcil sya akan repeat untuk membeli produk susu MAM. insyallah 🥰