CHRITSMAS GIVEAWAY: Jawab Trivia & Menang Botol Susu MAM!

WOW, tinggal 2 hari sahaja lagi! Giveaway hari ke-7 kami nak beri anda botol susu dari MAM. Jawab trivia mudah dan jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-botol-susu-dari-mam/1774

CHRITSMAS GIVEAWAY: Jawab Trivia & Menang Botol Susu MAM!
172 Balas

Jawapan: B (rata) Saya ingin mencipta memori indah bersama MAM Easy Start Anti-colic Bottle dalam proses penyusuan anak saya, memandangkan ini adalah pengalaman pertama saya sebagai seorang ibu. Semoga anak saya dapat merasai pengalaman ini setelah lahir nanti. 😘

Jawapan : B ( Rata ) Antara jenama yang terbaik yang saya selalu rekomen kerana bukan sahaja dari segi kualiti terbaik tetapi botol2 anti kolic yang sememangnya sangat sesuai digunakan untuk semua peringkat umur anak2 dari bayi ke 6 tahun 🌼🤍🌼🤍🌼🤍

Jawapan : B (RATA) Puting MAM jenis yang lembut dan sesuai untuk ajar anak yang menyusu badan menggunakan botol susu . Kerana bentuk puting yg lembut menyerupai puting ibu . Sangat mudah untuk bayi terima . Harap ada rezeki untuk baby yang bakal lahir 🥰

Jawapan: B (Rata) MAM Easy Start Anti-Colic adalah yang terbaik bagi ibu untuk anak kerana ia mempunyai kesamaan dengan susu ibu Dan puting botol yang membuatkan anak selesa semasa menyusu. Semoga ada rezeki saya Dan anak yang masih dalam kandungan ni

JAWAPAN : B (RATA) Botol susu dari MAM memang sesuai untuk bayi kerana mempunyai pengaliran susu yang perlahan ,tidak mudah tersedak dan puting yang lembut dan anti colic.. Semoga ada rezeki untuk bayi saya yang bakal lahir pade Ogos 2023 nnt .Aamiin

MAM Easy Start Anti-Colic Bottle didatangkan dengan bentuk simetri RATA yang unik menyerupai payudara ibu❤️ Jawapan: B (Rata) Semoga ada rezeki Arfan dan Mikayla untuk dapatkan botol susu spill proof dan anti-Colic dripada MAM ni😍😍😍

jawapan : B .Rata jika ditakdirkan menjadi rezeki.,ku tadahkan kesyukuran pada ilahi.,tidak kisah mana yg diberi .,ku terima dengan senang hati🤍 .,moga ada rezeki buat baby saya .,always love MAM brand dari anak sulung lagi🤍

Jawapan : B (RATA) Safety:Bahagian puting susu di botol ini memiliki bentuk dan pelekapan khas, agar udara tidak mudah masuk ke dalam botol, sehingga mencegah kolik pada bayi Semoga ada rezeki untuk bayi saya 🤲🏻😊

jawapan - B (Rata) MAM Teat mempunyai bentuk yg rata supaya bayi mempunyai perasaan familiar dengan puting ibu, ianya sesuai utk mulut bayi. selain itu, mam teat juga memberi keselesaan kepada bayi semasa menyusu.

Jawapan: B (Rata) Mam Easy Start Anti-Colic Bottle didatangkan dengan bentuk simetri *rata* yang unik menyerupai payudara ibu. This makes it easier to switch between breastfeeding and bottle feeding. ❤️