❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

Jawapannya adalah A! Instagram: nini_teng_0210 Done follow ✅ theasianparents_my ✅ samugiken 1) PRODUK : - Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating 2) MODEL: - XFLIP-360 Features Antara ciri-ciri yang buat saya jatuh cinta dengan Stroller XFLIP-360 :- - Stroller ini ada keselamatan yang tinggi untuk bayi. - Anak akan selesa menggunakannya mengikut had umur kerana kedudukan iaitu 95° (duduk) , 130° (separa duduk) , 175° (baring). - "Full cover canopy" dengan panjang lekok 88cm dan mudah dilaraskan dengan 3 kedudukan. - Kapasiti muatan untuk stroller ini adalah sehingga 15kg dan sesuai sehingga bayi berumur 0-36 bulan. - Mudah untuk di bawa kemana sahaja jika ibu hanya keluar berdua bersama bayi kerana stroller sangat mudah dilaraskan untuk buka dan tutup. ANAK SELESA , IBU GEMBIRA !