Misi Mencari Pemenang Bertuah Bulan Ogos!

Perhatian Mommies! Anda mungkin yang kami cari untuk bawa pulang Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller bernilai RM599! Nak tahu bagaimana cara dia? Haa, mudah saja, klik di sini > https://community.theasianparent.com/contests

Misi Mencari Pemenang Bertuah Bulan Ogos!
1877 Balas

Sebagai seorang ibu dan hanya sepenuh masa di rumah saya terinspirasi dengan model stroller yang memberi kemudahan yang praktikal dalam menjalani kehidupan seharian apatah lagi anak semakin meningkat umur. Aplikasi TheAsianParent banyak mengajar saya terutama dalam aspek kehamilan sehingga bersalin, perkembangan bayi dan soal jawab yg membina dari semua ibu- ibu di sini. Terima kasih TheAsianParent kerana memberi peluang kepada semua ibu2 dengan pelbagai pertandingan yg menarik. Semoga terselit rezeki anak yang bakal lahir nanti. Aaminnn❤️❤️ Jawapannya ialah: C - XFLIP-360 Samu Giken Multifunction 2 way Stroller berfungsi: Dengan ciri khas seperti: -Untuk memudahkan ibu bapa menggunakannya hanya dengan satu butang boleh mengubah kedudukan 360 darjah dari pelbagai sudut.Hanya tarik kunci untuk memutar tempat duduk kereta dorong.Keselesaan tempat duduk bayi juga dititikberatkan dengan lebar Dan luas untuk pergerakan bayi dalam stroller. -Tempat duduk Dan pemegang juga memudahkan untuk diguna mengikut keselesaan bayi dan kegunaan ibu bapa. Ruang tempat duduk kelas pertama yang lebih luas dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. Reka bentuk tempat duduk kelas pertama yang lebih luas dengan dimensi yang luas menyediakan ruang yang cukup untuk bayi membesar. -Stroller ini juga berfungsi dengan kekunci bagi keselamatan bayi agar terjaga.Stroller ini adalah dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik -Stroller ini juga mempunyai tempat kaki khas untuk bayi daripada bebas bergerak di udara,Ia adalah untuk keselesaan bayi dan mempunyai sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang bagi memastikan kereta sorong tidak tergelincir apabila ia berhenti bergerak -Stroller ini juga adalah Casis yang diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh & mewah -Didatangkan dengan 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran, goncangan -Mempunyai bumbung pelindung UV yang selesa dan boleh dilipat selepas tidak digunakan dan mudah dibawa keluar & travel juga bersesuain dengan cuaca dan keadaan semasa di Malaysia. Hanya tekan pemegang sekali untuk lipat & buka Kanopi dengan panjang arka 88cm menawarkan 3 pelarasan kedudukan, dan boleh dilepaskan dengan cepat. -Mempunyai Hendal boleh laras dan pedal yang lebar dapat memberikan keselamatan untuk kaki bayi, menghalangnya daripada berjuntai di udara. Selain itu hendal nya hanya tekan & tahan butang sekali untuk melaraskan berbilang panjang. sekian saja jawapan serta penerangan dari Saya sebagai bakal ibu❤️🥰😍. harap ada rezeki bakal anak Saya nanti..Aamiinn

Sebagai seorang ibu dan hanya sepenuh masa di rumah memerlukan kemudahan yang praktikal dalam menjalani kehidupan seharian apatah lagi anak semakin meningkat umur. Aplikasi TheAsianParent banyak mengajar saya terutama dalam aspek kehamilan sehingga bersalin, perkembangan bayi dan soal jawab yg membina dari semua ibu- ibu di sini. Terima kasih TheAsianParent kerana memberi peluang kepada semua ibu2 dengan pelbagai pertandingan yg menarik. Semoga terselit rezeki anak yang bakal lahir nanti. Aaminnn❤️❤️ Jawapannya ialah: C - XFLIP-360 Samu Giken Multifunction 2 way Stroller berfungsi: Dengan ciri khas seperti: -Untuk memudahkan ibu bapa menggunakannya hanya dengan satu butang boleh mengubah kedudukan 360 darjah dari pelbagai sudut.Hanya tarik kunci untuk memutar tempat duduk kereta dorong.Keselesaan tempat duduk bayi juga dititikberatkan dengan lebar Dan luas untuk pergerakan bayi dalam stroller. -Tempat duduk Dan pemegang juga memudahkan untuk diguna mengikut keselesaan bayi dan kegunaan ibu bapa. Ruang tempat duduk kelas pertama yang lebih luas dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. Reka bentuk tempat duduk kelas pertama yang lebih luas dengan dimensi yang luas menyediakan ruang yang cukup untuk bayi membesar. -Stroller ini juga berfungsi dengan kekunci bagi keselamatan bayi agar terjaga.Stroller ini adalah dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik -Stroller ini juga mempunyai tempat kaki khas untuk bayi daripada bebas bergerak di udara,Ia adalah untuk keselesaan bayi dan mempunyai sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang bagi memastikan kereta sorong tidak tergelincir apabila ia berhenti bergerak -Stroller ini juga adalah Casis yang diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh & mewah -Didatangkan dengan 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran, goncangan -Mempunyai bumbung pelindung UV yang selesa dan boleh dilipat selepas tidak digunakan dan mudah dibawa keluar & travel juga bersesuain dengan cuaca dan keadaan semasa di Malaysia. Hanya tekan pemegang sekali untuk lipat & buka Kanopi dengan panjang arka 88cm menawarkan 3 pelarasan kedudukan, dan boleh dilepaskan dengan cepat. -Mempunyai Hendal boleh laras dan pedal yang lebar dapat memberikan keselamatan untuk kaki bayi anda, menghalangnya daripada berjuntai di udara. Selain itu hendal nya hanya tekan & tahan butang sekali untuk melaraskan berbilang panjang. sekian saja jawapan serta penerangan dari Saya sebagai bakal ibu❤️😍. harap ada rezeki bakal anak Saya nanti

╭──────༺♡༻──────╮ Answer ⤵️ C . XFLIP-360 ╰──────༺♡༻──────╯ This stroller is definitely a must-have stroller because of its brilliant innovation❤️The chair rotates 360 degrees for 2 ways make the movement become easier and manageable 👏🏻 On top of that, a luxurious baby seat compartment with higher backrest helps baby sit comfortably 👶🏻. It also has a convenient UV protection roof to make sure the baby is protected from the direct sunlight 🌞🕶 On top of that, it is also equipped with safety lock brake system on the rear wheel ensures the stroller does not slip when it is no longer moving 🔐👍🏻Last but not least, it is travel-friendly and easy to carry around 😍 。゚゚・。・゚゚。 ゚。 @theasianparent_my x @samugiken  ゚・。・゚ 🄼🄰🅈 🄻🅄🄲🄺 🄱🄴 🅆🄸🅃🄷 🄼🄴 🤲🏻 ᴛʜᴀɴᴋ ʏᴏᴜ ғᴏʀ ʜᴏsᴛɪɴɢ ᴛʜɪs ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪᴠᴇᴀᴡᴀʏ. ᴍᴀʏ ʏᴏᴜʀ ʙᴜsɪɴᴇss ᴘʀᴏsᴘᴇʀ ɪɴ ᴛʜᴇ ʏᴇᴀʀs ᴛᴏ ᴄᴏᴍᴇ 🔥❤️ ღƪ(ˆ◡ˆ)ʃ♡ 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐰𝐢𝐧 ♡ƪ(ˆ◡ˆ)ʃ♪

The answer is : C - XFLIP-360 With special features as : 1. The chair rotates 360deg for 2 way. Only pull the lock to rotate the direction of the baby stroller seat 2. First class wider seat compartment with higher back rest to help baby to seat comfortably. The design of the first class wider seat with it spacious dimensions provides ample space for a baby's growth 3. The chassis is made from alloy and powder coated firmly & luxuriously 4. The stroller is equipped with a seat belt system to protect the baby very well 5. Come with 4 wheels to help reduce pressure, vibration, shake, convenient 6. The safety lock brake system on the rear wheel ensures the stroller does not slip when it is no longer moving 7. Has a convenient UV protection roof that can be folded out after not in use. The full cover canopy with an 88cm arc length offers 3 position adjustment, and can be quickly released 8. Foldable, easy to take out & travel. Only press the handlebar once to fold & unfold 9. Adjustable seat with 3 angle position 10. Adjustable handlebar. Just press & push the button once to adjust multiple length 11. Widened and lengthened pedal provideds a secure for your baby's feet, preventing them from dangling in the air

Jawapan : (C) XFLIP-360 Samu Giken Multifunction 2 way Stroller berfungsi: untuk memudahkan ibu bapa menggunakannya hanya dengan satu butang boleh mengubah kedudukan 360 darjah dari pelbagai sudut. Tempat duduk Dan pemegang juga memudahkan untuk diguna mengikut keselesaan bay dan kegunaan ibu bapa. Stroller ini juga berfungsi dengan kekunci bagi keselamatan bayi agar terjaga. Kelebaran kanopi juga kelebihan mengikut posisi yang dinginkan ibu bapa. Stroller ini juga mempunyai tempat kaki khas untuk bai daripada bebas bergerak di udara,la adalah untuk keselesaan bayi. Keselesaan tempat duduk bayi juga dititikberatkan dengan lebar Dan luas untuk pergerakan bayi dalam stroller. Samu Giken Multifunction 2 way Stroller juga mempunyai gaya mewah dan mempunyai ciri2 seperti yang ibu bapa mahukan, malah harga sangat berpatutan. Thankyou theasianparent_my & samugiken for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces 🤍

Jawapan : C (X-Flip 360) Sebagai seorang ibu dan berkerja sepenuh masa memerlukan kemudahan yang praktikal dalam menjalani kehidupan seharian apatah lagi anak semakin meningkat umur. Aplikasi TheAsianParent banyak mengajar saya terutama dalam aspek kehamilan sehingga bersalin, perkembangan bayi dan soal jawab yg membina dari semua ibu- ibu di sini. Alhamdulillah perjalanan saya untuk membesarkan anak saya masih panjang♥️. Terima kasih TheAsianParent kerana memberi peluang kepada kami dengan pelbagai pertandingan yg menarik. Semoga terselit rezeki anak mama dalam pertandingan ini. Samu Giken stroller mempunyai gaya mewah dan memenuhi ciri-ciri yang ibu bapa mahukan. Stroller ini berfungsi 360 kerana dengan satu butang boleh mengubah 360 darjah kedudukan dari pelbagai sudut tanpa perlu mengubah posisi badan. Tempat duduk bayi jugak lebar memberi keselesaan kepada bayi untuk bergerak terutama anak yg aktif macam anak saya.

Jawab Trivia Dan Menang 🎉 Samu Giken Multifunction 2 way Stroller. Jawapan : (C) XFLIP-360 Samu Giken Multifunction 2 way Stroller berfungsi : untuk memudahkan ibu bapa menggunakannya hanya dengan satu butang boleh mengubah kedudukan 360 darjah dari pelbagai sudut. Tempat duduk Dan pemegang juga memudahkan untuk diguna mengikut keselesaan bayi dan kegunaan ibu bapa. Stroller ini juga berfungsi dengan kekunci bagi keselamatan bayi agar terjaga. Kelebaran kanopi juga kelebihan mengikut posisi yang diinginkan ibu bapa. Stroller ini juga mempunyai tempat kaki khas untuk bayi daripada bebas bergerak di udara,Ia adalah untuk keselesaan bayi. Keselesaan tempat duduk bayi juga dititikberatkan dengan lebar Dan luas untuk pergerakan bayi dalam stroller. Samu Giken Multifunction 2 way Stroller juga mempunyai gaya mewah dan mempunyai ciri2 seperti yang ibu bapa mahukan,malah harga sangat berpatutan.

JAWAPAN : C - XFLIP-360 Saya sebagai ibu yang bakal menimang cahaya mata yang ketiga sangat teruja untuk memiliki Samu Giken Muktifunction 2 Way Stroller kerana : ❤️Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. ❤️Petak tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. ❤️Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. ❤️Kereta dorong dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. ❤️Mempunyai 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran, goncang dan mudah. ❤️Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang untuk memastikan kereta dorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. ❤️Mempunyai bumbung perlindungan UV yang selesa (boleh dilipat selepas tidak digunakan). Moga ada rezeki buat anak saya nanti.

JAWAPAN YANG BETUL ✨ C. XFLIP-360 Sebagai bakal ibu Saya sangat terinspirasi dengan model stroller seperti ini. Hal in kerana, ia sangat memudahkan ibu bapa untuk menggunakannya dengan pelbagai fungsi yang menarik beserta ciri keselamatan yang terjamin. malahan, fungsi utama stroller ini ialah dapat mengubah kedudukan sehingga 360 Dari pelbagai sudut dengan hanya satu butang. selain itu, maanfaat yang sangat bermakna adalah Dari segi tempat duduk bayi serta pemegang stroller yang dapat memberikan keselesaan terhadap bayi Dan ibu bapa. akhir sekali, kelebihan yang saya dapat lihat adalah dari segi kelebaran kanopi yang bersesuain dengan cuaca Dan keadaan semasa di Malaysia. sekian saja jawapan serta penerangan dari Saya sebagai bakal ibu❤️😍. harap ada rezeki bakal anak Saya nanti. Muhammad Umar aysar❤️✨

JAWAPAN : C - XFLIP-360 ciri-ciri • Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. • Petak tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. • Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. • Kereta dorong dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. • Mempunyai 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran, goncang dan mudah. • Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang untuk memastikan kereta dorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. • Mempunyai bumbung perlindungan UV yang selesa (boleh dilipat selepas tidak digunakan). • Boleh dilipat, mudah dibawa keluar semasa perjalanan.