*Unclean places like beach.

Wife is 3 months pregnant and feel stressed being at home. My mother said we should refrain to go *unclean places like beach. Unclean means sort of sorrounded with sprirts. Any other place that i can bring her to relax her mind? except Cameron/Genting, where can i bring? staying at Klang Valley.

2 Balas

mana2 pun ada spirit.kasian isteri u.duduk kat rumah pun boleh jadi gila.dah la pregnant ni emotional mami tak betul.kalau beach tak leh pergi then macam mana dengan isteri nelayan.dorang kan tinggal kat tepi laut tapi ok je.or kalau macam org tinggal kat sempadan johor and singapore.kiranya beach juga ba tu.or penang or langkawi or sabah..tepi laut ba tu... jgn nak percaya sangat perkara mengarut.sekarang ni dah 21st century. kalau dulu2 tu maybe la boleh percaya demi keselamatan ibu sebab org dulu2 semua jauh2.pantai pun sunyi.sekarang ni moden..pantai pun dah melabak dengan manusia..so kiranya safe la..baik bawa dia jln2 sekarang..nanti kalau dah dekat nak bersalin susah isteri u nak jalan.just jgn fikir yang bukan2.aku ni 36weeks pun dah jadi penguin berkaki kembang. kalau mami happy,baby pun happy.so my answer is bawa je la...kasian isteri u.

5y ago

hahaha! no problem ✌

taman ke..lake maybe..tempat y biasa utk release stress n relax

5y ago

mana2 lake boleh suggest?