period late 2 hari... neg upt

Why? Clearblue can detect early kn. Not pregnant?

8 Balas

bersabarlah sis. mungkin belum lg. takpa, jgn putus asa. hari tu, saya delay 2week baru check upt. terang benderang double line. mean masa tu kandungan dah 6minggu.

Biasa org chck if period delay 2wik..1month or 2 month .klu 2 hri .kekdg delay sbb mslh hormon..sumtimes bile stress pn leh jd delay period.. 😅✌

baru 2 hari sis..kot ya pun tgu la smggu 2😅.sy dlu pun xbrani cek kalo baru delay 2 hari..mmg kecewa la.kne knfm2 delay baru cek..

Tak pregnant la tu.. walaupun delay.. sbb clearblue mmg accurate. besar kemungkinan awak salah predict coming period.

Da x prgnant..memang la..ingt missed period je msti prgnant ke....tnye mcm nk mnyalah kn takdir

5y ago

hahaha dia yg cek awal sgt mmg la..sy dulu pun xmenyabar .tp tggu smggu lbih baru cek..sbb mana tahu kn bulan tu mmg lewat period..xsmstinye tairkh tepat..

bru lwat 2hri kan....tnggu dlu 1 mnggu try test lgi...

Not pregnant I guess?

Try buat seminggu lg