period late 4 days

hai my period late 4 days. is that mean im pregnant? can i check upt test already? huhu

26 Balas

Sy delay 2 hari dah check. Tak kisah lah org nk ckp xsbr ke. Tp kita tahu awl so that kita x lasak. Sbb sy suka pergi gym. + or - kita redha sbb semua tu kerja Allah....

Tunggu sampai 7 hari, baru level hCG tu keluar dgn lebih tepat. Taku check sekarang, level HCG (level mengandung) tu rendah, nanti dkt test keluar kabur.

boleh try cek sis..tp klu upt test kbr,bleh test lg after smggu..plg bgs after 14days missed period..sbb msa tu hcg dlm air kencing sgt tggi😊

5y ago

Ptt la Sy test gna test strip double line samar. Sy gna clear blue jdi not pgnent. Mgkn kna tgu hri ke14 jgk kut kn sis.. ni dh 5ari lewat

sy lmbt 1day sja cek upt positive, line jelas.hehe, test je la klu samar² atau x naik line jgn sedih dlu, ada je yg 2week late bru naik.

boleh check.. guna strip 10miu utk cepat detect... sy check on my missed period date guna upt 10miu.. naik double line..

5y ago

Kat farmasi pon ade sis

Boleh cek dah sis, sy lewat 2 hari, beli upt di guardian, terus cek, 2 line.. Skg 5w3d dah ☺️

saya late period 12 days baru check...naik double line mcm xcaye je...Alhamdulillah skrg dah 9 weeks

Mine before check after 4days missed too. Double line was bright also. Good luck dear😘

Check awal. Jadi boleh bersedia utk ambil acid folic secepat mungkin.

saya lewat 6 hari terus cek..naik double line sgt jelas..sekarang 5w3d..😍

5y ago

Ha ah sis. Sama due. Awak pun take care juga ya sis🤗