Anda pasang tak white noise dekat baby anda?

Voice your Opinion
Pasang dan bayi saya sukakannya
Tak pasang

847 respon

8 Balas

tidak..dari anak masih bayi hingga dah bsr umur 3 tahun ni..sy hanya pasang ayat suci Al-Quran dekat rumah..jadi dia akan rasa tenang dan ok bila tido

white nose anak sy adalah selawat LA ila ha illawah.Dr bby Smpi sekrang Alhmdulillah tdur senang,x meragam.anak tdo DLM lindungan ayat suci Al-Quran.

pasang white noise. zikir pasang yang lembut2. kalau pasang yang mengaji baby terjaga sebab terkejut 😂

Pernah pasang yg guna apps atau youtube. Leceh pula. Kami selesa pasang bacaan Al Quran.

Pasang tapi tak function sangat pun. Lebih selesa dodoi anak dengan zikir

Suka dia. Lagi cepat dia mengantuk.

Tidak

tak