breast fees vs formula

which formula suggested for newborn? in case im bot able to breast feed??

4 Balas

fikir positif . susu ibu mesti ada . nanti lepas bersalin lepas nurse bersihkan baby terus bagi baby hisap untuk stimulate susu . belajar cara lekapan yang betul sebab baby awal awal tak pandai hisap lagi so ibu yang kena adjust puting bagi masuk betul dalam mulut dia . kesian nanti dia lapar . macam baby saya keluar labour room terus hisap jari sampai berbunyi bunyi

5y ago

boleh tengok video untuk buat lekapan yang betul kat youtube . nanti pun boleh minta nurse ajar kalau tak pandai juga sebab shaoe breast lain lain ada yang ibu cuba banyak kali pun tak berjaya dengan baby tak mau diam lagi

better breast feed cos good for newborn baby

susu ibu sahaja ibu..thinking.positive