Checkup

Hi. When is the best time for mommy (staying in Malaysia) to open pink/red book at nearby Klinik Kesihatan and do regular checkup. Cause some of my friends said its better to go when you reach 2nd trimester but my husband ask me to go to KK asap.

32 Balas

KKIA bukit mertajam,penang boleh pergi anytime. Tapi kena bawak salah satu benda ni. 1)surat dr yg menyatakn kita preggy 2)gambar scan.. Baru call semalam.. Depa x mau upt yg kita check sendiri kt rumah.. Pelik jugak.. Tp ikut ja laa.. Huhu