Milk for Preggers

Hi, anyone can suggest to me what milk to consume during pregnancy? This is my first pregnancy actually :) or i can just consume any milk?

26 Balas

for my first and early second trimester, i consume momma milk,after that i consume karihome. depends on your budget dear 🤗

Sis try minum susu ibu mengandung seperti Anmum, Mamamil and etc. Kalau tak sesuai tukar ke fresh milk.

Farm fresh.. takde gula.. paling sesuai untuk ibu yg gdm on diet atau on insulin..

4y ago

Sy pun minum ni

Sy beli mamadil susu kurma + kambing, dngan susu similac mom so far okay 😊

mana mana pun bole. if saya minum dutchlady and anmum bila stok dutchlady habis

sy consume susu anlene....susu preggy yg lain terasa hamis ditekak sy...

Fresh milk pun okay dah.. Sy bese minum farm fresh /Dutch lady..

saya minum susu kambing susu juna, dari awal pregnancy

Any milk yg boleh telan preferably low fat less sugar.

Saya minum ESP shaklee je..set hamil shaklee.