How much walking do you do every day when you are pregnant?
Voice your Opinion
5-10 minutes
15-30 minutes
45 minutes and above

4265 respon

20 Balas

Just berjalan dlm rumah yg xsebesar mana ni..600langkah sehari pun xsmpai kadang tu. time hujung² pregnant kena pkp plk xboleh nk kluar kemana.. duduk plk rumah flat yg sekangkang kera luasnya nih.. mmg xbyk berjalan lah.. byk mkn tido mkn tido😂😂🤣🤣🤣

Bt Kja rumah yg bnyk.. Bjln jarang 2 bln sblm Bersalin bru kerap berjln

tak terkira sebenarnya sebab saya memang suka berjalan2 masa mengandung😁

3y ago

Sama lah geng. Pulak tu suka jalan sorang lgi bebas 🤣 asalkan dpt berjalan

15 to 10 minit.. itu pun penat sangat rasanya 🥴🥴

Berjalan ditempat kerja.. Juga di rumah... 😁

staff nurse dialysis..mmg keje asyik berjalan

Cikgu.. Siap kena naik turun tgga tiap hari.

I dont know.. as long you can walk i think

Hari2 jln naik turun tangga office ☺️

15 tp 30 minutes, daily ✌🏻🤗