Bau apa yang paling busuk?

Waktu ibu berbadan dua, mesti ada bau yang ibu tidak suka kan?🤢 Kadang sebelum berbadan dua, dia suka je bau tu🥰 Tiba-tiba bila mengandung, tak boleh pula🥺😫 Ni bukan buat-buat ya, tapi memang betul🤧 Jom kongsikan bau apa yang paling busuk bagi ibu mengandung?🤰

Bau apa yang paling busuk?
481 Balas

skrg ni semua bau sy takleh nak hidu..kalau boleh nak bau kosong jer..😭hidung ni sensitif betul la masa preggy..nak mkn pun dh tak lalu..asyik mual jer sbb hidu mcm2 bau..ada tips tak nak hilangkan rasa mual tu,nka mkn pun tak boleh ni..laparr😭