Bau apa yang paling busuk?

Waktu ibu berbadan dua, mesti ada bau yang ibu tidak suka kan?🤢 Kadang sebelum berbadan dua, dia suka je bau tu🥰 Tiba-tiba bila mengandung, tak boleh pula🥺😫 Ni bukan buat-buat ya, tapi memang betul🤧 Jom kongsikan bau apa yang paling busuk bagi ibu mengandung?🤰

Bau apa yang paling busuk?
481 Balas

Bau ikan talapia bakar. Wkwkwk aritu tapau dr member. Sekali dia mkn dulu, mak ai busuk btulll bau. Trus sy kasi tapau sy dkt org lain 😂 bau benda lain alhamdulillah okay. Perfume, nasi, sabun, ikan, ayam, siap blh siang ikan lg haha

bau masakan bau gorengan bau masakan kat resto pun busuk lagi2 kari pantang nmpak lemak dan warna merah nak muntah rasa nya xbole makan ayam,daging,ikan kayu je bole makanan laut udang,sotong mimang sy xmakan dari dlu lg

bau perfurme dan deodorant suami😫....ya Allah sebelum pregnant mmg minat gila bau deodorant dgn perfurme suami...bila dah masuk 1 tremester memang tak boleh bau terus,bau busuk terus nak muntah,huhuhuhuhu

hari² different.. kadang xblh hidu bau masakan org .. kadang² terhidu bau longkang d luar ..walaupun dlm rmh .. kdg² terhidu bau² benda X diketahui Dari dlm rmh ..trpksa pakai mask dlm rmh ..almost 24/7

xde ..semo bau sedap 😂😂...sampai perfume & softlan pom sedap.kalau sblm preggy alahan pada bau2 wangi..sebb nnti migrain..masa preggy sabun Mandi pun hidu..ya Allah nikmat sguh bau nya 🤭

bau suami lepas hisap rokok . srs busukkkkkk sangat2 . before pregnant ok je tkde marah pun bau rokok ni tapi bila pregnant bau suami lepas rokok je terus buekkk hahah pstu mengamuk

Bau bawang di tumis atau dikupas, bau ikan hanyir, bau Deodorant atau minyak wangi, bau suami pun kekadang x suka 🤣

Saya masa 1st n 2nd trim x boleh bau bnda rebus.. Mmg nk🤮...lgi teruk sampai pitam.. Ada sekali tu pitam jatuh terhantuk dagu dkt meja sampai terbelah darah menitik😬

saya buat masa skrg masih ok pda bau...mngkin kndungan masih baru....tapi yg peliknya sy xda selera utk mkn masakan sy sndri..dn loya pda minuman atau buahan yg manis

bau tumis dan bau abah baby, abah baby xbusuk, tp umi baby xleh bau, xleh dok dekat. kesian.. huhu. alhamdulillah, dah habis fasa alahan. enjoy your moment to be a mom.