Bau apa yang paling busuk?

Waktu ibu berbadan dua, mesti ada bau yang ibu tidak suka kan?🤢 Kadang sebelum berbadan dua, dia suka je bau tu🥰 Tiba-tiba bila mengandung, tak boleh pula🥺😫 Ni bukan buat-buat ya, tapi memang betul🤧 Jom kongsikan bau apa yang paling busuk bagi ibu mengandung?🤰

Bau apa yang paling busuk?
481 Balas

alhamdulillah Allah kurniakan sy rezeki utk xdak alahan dr awal ngandung smpai skrg dh 7bulan, sy okay je mcm biasa.. selepas 2x keguguran, kandungan ketiga Allah permudahkan smuanya.. mudahan bersalin nt pun Allah permudahkan, syukur atas nikmat ni🥰🥰