Bau apa yang paling busuk?

Waktu ibu berbadan dua, mesti ada bau yang ibu tidak suka kan?🤢 Kadang sebelum berbadan dua, dia suka je bau tu🥰 Tiba-tiba bila mengandung, tak boleh pula🥺😫 Ni bukan buat-buat ya, tapi memang betul🤧 Jom kongsikan bau apa yang paling busuk bagi ibu mengandung?🤰

Bau apa yang paling busuk?
481 Balas

bau bawang ditumis, bau rempah ratus, bau makanan bergoreng, bau peti sejuk, bau barang basah, bau peluh, bau nasi dimasak, bau ikan hanyir🥴 setakat ini, itu ja, makanan lain tak tau mcm mana, kalau ada jugak dlm rmh.. confirm kena komplen😂😂😂