Bau apa yang paling busuk?

Waktu ibu berbadan dua, mesti ada bau yang ibu tidak suka kan?🤢 Kadang sebelum berbadan dua, dia suka je bau tu🥰 Tiba-tiba bila mengandung, tak boleh pula🥺😫 Ni bukan buat-buat ya, tapi memang betul🤧 Jom kongsikan bau apa yang paling busuk bagi ibu mengandung?🤰

Bau apa yang paling busuk?
481 Balas

sebelum mengandung saya ada bela kuning bnyak jugak lah dlm 5,6 ekor.. lepas mengandung,ya allah bau kucing x boleh langsung..dah tak pasal2 kucing kene kurang kat luar rumah,x boleh bagi masok..bau kucing tu boleh buat saya loya lain mcam😅

3y ago

samelah kite sis.. suke kucing tapi tak mampu tahan loya mual die tu..