Bau apa yang paling busuk?

Waktu ibu berbadan dua, mesti ada bau yang ibu tidak suka kan?🤢 Kadang sebelum berbadan dua, dia suka je bau tu🥰 Tiba-tiba bila mengandung, tak boleh pula🥺😫 Ni bukan buat-buat ya, tapi memang betul🤧 Jom kongsikan bau apa yang paling busuk bagi ibu mengandung?🤰

Bau apa yang paling busuk?
481 Balas

So far masa awal2 preggy tak ada alahan bau.. Tapi just tak boleh memasak, lalu dapur pun tak boleh, pergi sink pun loya😂 naseb masa tu pkp husband and mama tak kerja.. Hampir 3bulan lebih juga tak pegang senduk+kuali😊 but masuk 5bulan eh suka pulak memasak macam2 resepi..