detail scan

Waktu bila ye yang seeloknye kita buat detail scan dan 3d /4d scan... ? Range harga pulak brape ye... Ada pakej x...

7 Balas

Kalau harga pakej rasa ikut kawasan juga sis kena survey laa Saya mula2 nak buat dkt klinik dkt dgn rumah ni tp dpt tahu pula ada yg lg murah cuma jauh sikit dri rumah la Detail scan dlm rm1++ pstu tmbh la sis nk 3d 4d atau 5d Saya hritu ambil detail scan + 5d rm200

Min dulu Ada buat dengan 4D 5D 6D ultrasound sonovision. dia ada banyak cawangan dan harga ikut pakej. Boleh tengok website dia juga ya🥰

Kalau sis kat kl try pergi poliklinik Azzaara kat ampang.. harga so far mmg okay.. murah murah.. dia ada ig.. ada harga kat situ rasanya

hi. biasanya detailed scan boeh buat week 20-25. range its depend on hosp/clinic. macam saya i buat kat putrajaya dalam rm 300 jugak.

Sy buat scn detail 3D dpt Cd.. gmbr.. dan rekod bby.. rm120 tpi di jb.. xthu lah sis tinggl mne.,

Pakej depend on klinik

sy buat 26wk- rm120