Hye dan assalamualaikum

Sihat ibu2? Alhamdulillah. Boleh share dengan saya klinik mana ibu2 buat detail scan+3D/4D/5D scan (kalau boleh nak cari pakej combo)? Area puchong dan shah alam? And ibu2 detail scan usia kandungan berapa minggu? Thanks a lot for sharing ?

1 Balas

Sis ley try klinik siti.. Byk cwgn diorg.. Harga OK n scan puas hati plus sume doktor perempuan

5y ago

Oh ni ada tanya jugak tapi dia separate detail scan dgn 5d tu. Igt nk cari klinik yg pakej combo satu harga, mur2 je. Hehe. Sis scan asing ke sekali?