Folic Acid

Waktu bila kita perlu stop makan folic acid? Sy dh nk msuk 13 weeks. Sy ade ambil suppliment New Obimin. Perlu kah sy stop makan folic acid, dan consume Obimin je? Dalam tu dh ada folic acid juga kan..

3 Balas

Tak perlu dh makan folic acid, sbb dlm obimin dh ada semua tu. Sy makan folic seminggu je terus dctr bg obimin, then sampai skrg darah sy sentiasa ok alhamdulillah,baby pun sihat shj.

5y ago

Haah sis, cukup makan 1 ja. Sbb dlm satu tablet obimin tu dh ada smua termasuk b complex,acid folic and ada lg beberapa vit lain. Makan obimin shj dan buah²an yg kaya vit c dan vit yg lain.