I ❤ all mommies here

Waktu awal2 pregnant kan. Sebenarnya terkejut dengan perubahan diri bila badan tiba2 jadi lemah dan tak bermaya. Sebab selalu kawan2 mengandung post kat IG dan FB, semua gambar happy2 ja. Ingatkan akan loya2 sikit2 je dan selebihnya x teruk sangat pengalaman mengandung ni. Rupa2nya teruk juga kena berjuang dengan semangat diri. Loya, lembik, muntah, tak lalu makan, tak larat buat kerja & macam2 lagi. Nasib baik all mommies kat sini kongsi keadaan masing2. Rasa jadi penguat semangat sikit dan baru tahu semua2 condition yang dialami tu normal ja.❤

2 Balas

Alhamdulillah . ye btol tu sis mcm2 pengalaman dn mcm2 prkara trjdi . uhuhu mungkin krn itu la rmai juga mak2 yg kuat kt dunia ni wlau msala mcm mne pon dtg kpd kita . 😊

Moga sis kuat semangat! Chayooo