All day sickness

im 13 weeks now. ingatkan dah nak okay alahan. makin kuat pula alahan lepas 13 minggu. bukan saya ja yang muntah suami saya pun bergilir nak muntah juga. mulut masih rasa pahit. saya jadi makin stress sebab saya tak lalu makan and now kena control pemakanan sebab ada gdm. minta kata2 semangat. tetiba rasa depressed.

1 Balas

Dah 13 minggu bererti dah nak tamat mual tu semua. Tp sesetengah org normal mcm tu. Bila dah masuk 14 - 17 minggu baru ok. InshaAllah.