Breast pump

Wajib ke tak beli ek ? Firstime mummy to be ?

29 Balas

Depends. Even sy xkje sy still bli. Sbb kerap bengkak susu. Pump la penyelamat. Huhu

just nak tumpang tanya . breast pump yang mana okey ? yang manual ke yang tidak ?

4y ago

kalau saya lebih suka yg electric punya.. double pump.. senang sikit.. kalau kat shopee murah je

Tak wajib. Haha, tapi kalau baby tak pandai nak direct latch kena standby

Wajibbbb.baik beli skrg sebelum menyesl aapbila bengkak susu nt..nangisss

yeah wajibbbb kalau baby tidur boleh pump supaya tak bengkak susu

Bekerja ke suri rumah?? Klau suri rumah better bf je..

Perlu ada sebagai persediaan....

Klu housewife Derek bf lg bgus sis..

Beli je.. Tkot akn dtg kena guna..

Kalu xbekerja teruskan bf momy