Breast pump

Jenama apa yang elok and tahan lama ek ? Firstime mummy to be ?

5 Balas

Breastpump ade byk type..manual,elrctric dan silicon. Saya pakai jenama autumnz.. Best jgk.. Better nnt sis beli yg silicon sbb sng nk tadah susu yg keluar dr breast sblh yg baby tak myusu. Susu slalu kluar kt dua2 breast. So sblh baby myusu..sblh lg pam susu..tkpyh susah2 nk pegang pam tu.

Medela freestyle..pkai dr ank 1st 2013-ank ketiga march 2019 smpai skrg..masih gigih follow jadual pump

Sy guna real bubee xsampai pun rm40..beli kt shopee...stakat ni dh 6bln pkai,still elok lg..

5y ago

Electric

Sy pkai brand lacte...suction dye pn ok...

Spectra, medela