Breast pump

Wajib ke beli breast pump ? Breast pump brand ape yang okey ye ? Mommy boleh suggestkan tak sebab saye tak tahu sangat pasal breast pump ni.

21 Balas

Sy exclusive pumping. Sy guna medela harga seribu lebih. Lepas guna sekejap, menyesal pulak. Walaupun boleh guna handsfree bra, masih agak besar, susah nak buat kerja rumah. Sgt byk parts utk cuci. Patut beli wearable breast pump. Kecil, boleh pakai dalam baju. Sis cuba google wearable breast pump mcm mamanex.