breast pump

selalu nak beli breast pump , perlu ke untuk beli dua ? kiri dan kanan? boleh suggestkan breast pump mana yg ok untuk office ? tak bunyi bising. #naktahu #1stmom #1stbaby

2 Balas

1) cuba cari kedai breastpump yg awak boleh test sendiri. or cari yg boleh sewa dulu. minta seller guide dlm pemilihan breastpump yg bersesuaian dgn awak dn size corong pump. 2) kalau macam sy, sy beli double handfree breastpump sebab nk jimat masa. breastpump sy pakai auto stop setiap 30minit. jadi kalau total 22 blah akan ambik masa 60minit utk siap if pakai single sahaja. 3) breastpump ni ada byk jenis. heavy duty, handfree, manual, electric

beli 1 pon ok. sebelah pakai milk collector. habis sebelah tukar lagi sblh.