Anak anda mewarisi wajah ibu atau ayah?
Voice your Opinion
Ibu
Ayah
Atuk/Nenek

4929 respon

38 Balas

Semua ada... Ank 1st muka ibu, ke2 muka nenek, ke3 muka abah... Xtau coming soon, nmbr 4 ni... 😅

Keturunan generasi turun temurun sebenarnya....antara datuk nenek & moyang kita sekeluarga.

Ramai cakap ikut saya tapi yg boy memang diorang cakap ikut saya. yg girls 50-50 la

Anak pertama copy muka ibu, anak ke2 copy muka ayah, anak ke3 mix muka ayah & ibu

Ada part2 dia cth mulut & saiz bdn byk ikut ayah. Muka keseluruhan x ikut sesape

Xtau la..kejap tgok anak iras ngan daddynya kejap lgi tgok iras ngan mami..😅

dari lahir sampai sekarang masih muka ayah diaa ☺️

Some say.. looking like father have more luck :p

yg sulung ikot muka sy, no 2 ikot muka suami

Blum tau lgi..ikut muka siapa 😁