Sekarang kanak-kanak yang berumur 5 tahun ke atas dah boleh ambil vaksin, anda rasa patut ke tidak?

Select multiple options
Patut
Tidak Patut

540 respon

5 Balas

dari side effect yg saya pnh alami selepas vaksin.. apa sy blh katakan .bergantung pada keadaan tahap kesihatan anak.. ada ank bdn kuat blh menerima nya..ada bdn ank yg tak berapa nak kuat akan ada side effect yg akan berlaku pada mereka..sedangkan kita yg dewasa ni pun dpt mcm2 side effect yg brbeza ini kan pula pd ank2 kecil . sush nk ckp n decide kdg2 tu ttg vaksin ni... nk pula skrng ada varian baru....apa2 pn depend pd parent bagaimana..mg kita smua dlindungiNya..aamiin

susah nak comment

Depends

tak

Ya