Bersabar.

Utk yg sdg TTC mcm saya, bersabar yaa..semoga Doa2 kita akan segera dijawab indah pd waktu-Nya..??..and kpd mommy to be, semoga dipermudahkn semua urusan dan jaga kesihatan. Yg selalu cek upt, tp dpt result -ve, banyakkan bersabar yaa..pasti suatu hr nanti akan naik double line +ve??. Jgn layan sgt perasaan kecewa tu bila dpt result -ve sbb akan buat kita stress..so, just let it be ya?. Saya pnh jg cek upt then dpt -ve..sedih jg masa tu tp saya kuatkn hati and doa. Sbb saya percaya, rencana Tuhan itu jauh lbh baik..❤️ Mommy2 and mommy to be, doakan kami yg sdg TTC yaa.?? Semoga rezeki pregnant utk kami.. Thanks. If ada tips or nasihat yg boleh di kongsi, boleh sharing yaa..thanks again ❤️?.

2 Balas

insyaAllah aamin... doa bnyk2... semoga dipermudahkan segalanya

AMIN..