umi to be??

hi guys, upt kalau buat waktu ptg, then result dia keluar samar sgt2, +ve or -ve? ada tak yg ada pengalaman yg sama...ikutkan last period 19/4, 5week 4days dah harini....anyone boleh bg pandangan? ??

1 Balas

Try again with 1st urine in the morning . Xpe kalau x de spare upt. Reserve dlu urine tu. Then test again. Masa sy dlu sbb excited. Urine pagi ptg sy try. Tp ptg mmg samar2. Try clearblue. Lebih tepat.

5y ago

X pasti brape hari delay. Tapi kalau kiraan mggu kandungan masa tu 5w..means awal2 period delay.