Hamil 11 Minggu

Utk hamil 11w ni... Kalo makan bnyak sikit perut ni mcm mngeras.. Rasa mcm nk muntah pon ada... Kalo boleh nk duduk ja.... Mmg mcm ni ke rasanya kalo makan bnyak... Anak first?

1 Balas

Ha'aah sis, jgn amalkan sebab nanti kalau baby dah besar kena serangan pedih ulu hati sampai tak bole napas 😩😩 saya dah kena hari tu, then dokter ckp waktu awal² mengandung suke mkn bnyak sampai perut penuh ke? Saya jawab ye, then dia ckp itulah puncanya 😅😅

5y ago

Seram plak dgr sesak nafas.. Tapi tu la. Dah lapar makan.. Lpas tu knyg sgt pulak.. Hehehe...