Makan Banyak

Hi mommies... Sj nk share.. Ay ni sbelom pregnant pon mmg mkn bnyak.. Tapi xde la lapq ja perut ni smpai berbunyi..sejak pregnant ni.. Dah mkn nasi.... Jap lagi lapaq lagi smpai tahap perut berbunyi... Mmg mcm tu kot agaknya ibu2 mengndung ni.. Xkesah pon mkn bnyak.. Tapi xde kesan kan kat baby... Janji jaga berat badan n mkn yg sihat

1 Balas

Janji berat bdn jgn naik lebih 500g wktu awal pregnancy ni. Ok la tu byk selera mkn. Sy 18week masih on off selera mkn sy. Risaukan baby xdpt zat yg cukup.

5y ago

Tq mummy