Usia berapakah sesuai untuk potty training?
Voice your Opinion
2 tahun
3 tahun
Bila dia sudah pandai bercakap
Bila ibu bapa ada masa terluang

5277 respon

22 Balas

Untuk anak 2nd sy nk cuba seawal 2 thn.. Anak 1st 3 tahun setengah baru nk train.. Tp mudah sbb dh pandai ckp.. Dh bijak... Adalah 2 ke 3 kali terbabas... Tp takpe... 😁

Setahun lebih dah pandai😉 dalam umur ni paling senang nak ajar, sebab dorang cepat tangkap

bila dah pmdai berkata2 #01Jan2021 #IbuRA #19Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsJan #TAPxTanamera

Anak perempuan sulung awal ajar sbb pndai dia bckp yg lelaki nih susah sikit still bljar lg

kalau dah pandai cakap senang nak faham senang nak ajar benda jadi mudah..

Anak saya taknak duduk dia atas baby potty (toilet seat)

bila dah pandai cakap dah boleh start potty training

Anak yg 1zt 2 tahun dah pandai.. Yg kedua 3 tahun

Dah boleh bercakap n dh faham apa kita cakap

Bile dah pndai cakap lg senang nk train