ayu balqishah, Malaysia

Mama bear of 3 daughter, Novelis, blogger, Online Seller

About ayu balqishah

Vitamin Multivutanin Terbaik
Vitamin terbaik untuk anak2.. Sesiapa leh bantu tak.. Brand apa
Makanan Antivirus
Makanan antivirus, antibakteria, antikeradangan.. Brokoli, bawang putih, kunyit, betik.. Lagi siapa tahu?
Anak Batuk Selsema
Arini hari ke 4 anak batuk dan selsema.. Cuma arini dia mula cirit birit. Pg smpai skrg dh 3 kali.. Adakah ini biasa? Bby 4 bulan
VIP Member
Cuba ikhtiar guna mandian cfbath utk demam selsema kahak dan batuk, trub utk masalah cirit birit. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan☺️
WTD (Wang Yang Tak Dituntut)
ada lagi ke yang tak tahu pasal WTD (wang yang tak dituntut) ni? ada yang tanya, boleh tak pegi bank terus lepas cek on9 duit WTD tu ada... jawapannya tak boleh.. sebab duit tu pihak bank dah serahkan
..read
Reply Komen Pengkomen
Hahaha soalan mcm hape kan.. Tapi serius masih blur2 lg.. Bila org komen status kita. Mcm mna kita nk reply ya.. Tekan komen ditempat dia reply atau reply di status kita jugak? 😂
Bila orang reply dia muncul tempat nak reply dekat bawah komen orang tu. Boleh reply dekat situ.
Austisme
Okay ayu nak tanya.. Ada tak dikalangan ibubapa yang anaknya disahkan austime.. Tak kisahlah mild austisme sekali pun.. Boleh komen sikit, umur berapa diaorang disahkan ada #austisme ni...?
VIP Member
Ini yg sis dapat dari group austisme malaysia.. Mcm ank sis sdiri bmula dri speech delay shj.. Tapi bila buat screen test tu, doc kata dia mild austisme
thumb image
Hi sis. Boleh share tak ciri2 autism anak sis?