RISAU

Usia kndungan 24minggu,doktor scan kaki baby pndek usia 21minggu.. doktor cakap kna tggu bulan dpn lgi scan klau masih juga kna rujuk pakar.. ada tak pngalaman ibu2 yg kes macam sy?

1 Balas

Saya mcmtu jgk. Scan masa 28 mggu doc ckp kaki baby dlm rate 25 mggu .Esok repeat scan, agk runsing sebenarnya..banyak berdoa smoga baby sihat

5y ago

Sama2, inshallah. Jgn risau sngt, jaga mkn ok. Aminn , saya doakan awak dan baby sihat ❤