uri di bawah

Ada tak pengalaman ibu ibu dkt sni uri dibawah usia kndungan 24minggu dan baby melintang.. ada tak tips2 untuk naikkan uri keatas..doktor ckp dgn sya,dia tggu sbulan lg untuk scan.. blh share tips yg ibu ibu untuk naikkan uri diatas?terima kasih..

5 Balas

Hi. Saya pregnant baby kedua. Masa scan awal pregnancy, doktor kata placenta low. Doktor kata it's normal for awal pregnancy so just kena observe. Last week saya buat 30 week scan and placenta dah naik sikit. So tak perlu risau. Just banyak berehat and always observe. Kalau rasa gerak hati something is wrong, terus pergi hospital atau doktor and check.

hi...sy pun hal yg sma jg uri d bawah...tp,dktr bgtau ada naik sikit tnggu smpi 32minggu br dktr dpt bgtau btl2 kedudukan uri...

saya skrg 25w and masih kt bwh. masa ank 2nd pn da 28 kt bawah. doa banyak2 ya.

byk masa lagi tu...keep dia n ckp dgn baby biar dipermudahkan urusan

baby pusing2 sis banyak lg masa...nanti die turun balik