Durian

USIA kandunhan bru jer 2 bln.. Boleh tak mkn durian??Sebab saya memang hantu durian?

2 Balas

Sy pn dh pregnant 3 bln lbih tpi MIL sampai skrg tk bg mkn..sbb ank first dia sruh brjaga jaga..sbb pernah ade jiran dia mkn seulas pn kegguran mngkn sbb bdn dia xleh thn pns drian pn..tpi ade jgk yg bole mkn klu stkt 2-3 ulas..brgntung pd bdn..tpi bg sy ,sy tk brni amik rsko..lbih baik thn dlu ..sy pn hntu drian

Kalau cuma merasa seulas dua sy rasa takde masalah. Lepas tu bykkn mnom air masak. Sy dulu pun mcm tu