Berat baby

Usia kandungan dah 31 minggu 3 hari, tp berat baby 1.8 kg lebih dah. Tanya kat doc, doc cakap normal je. Sy gdm on diet. Ibu² semua, ade yg baby seberat ni ke masa 31 minggu?

1 Balas

Normal sis , dalam apps ni sis boleh tengok berat baby lebih kurang tak dgn doktor bgtau sis . Tak silap 1.5 kg untuk 31 weeks tepat . Hampir sama takpaa takda masalah , maksudnya baby sis memang normal okay .

2y ago

risau jugak, sbb +/- kan beratnya 😁😁😁 mungkin sbb baby boy same kot. semangat dia 😁