Nk tya ada x mcm sy br 32 minggu tpi brt baby dh 2.28 kg..doc ckp tlebih berat..sy on diet gdm.risau

On diet gdm

5 Balas

aah la. berat jugak ni. takut nnt kena bersalin awal induce or serah diri utk paksa bersalin pd mggu 38. sbb org gdm kena jaga mkn sbb xnk bg baby besar sgt. sis x jaga mkn ke? mgkin boleh kurgkn ape yg patut n mkn byk sayur n buah. manis stop dulu mkn time weekend je

Sama mcm sy 32w berat bby 2.2kg..smlm 35w jumpa pakar berat bby 2.6kg pakar ckp ok lagi berat tu.. 37w nti kena jumpa pakar lagi utk scan.. Sy pon gdm on dc.. Skrg puasa jdi terkawal sikit pemakanan..

sy 35 dr kata kurang berat..1.8 mcm tu.. scan 36 naik 2.8.. hu sy pon gdm on dc.. tapi berat sy turun.. risau pulak naik sampai 3 lebih

sy haritu 32 weeks baby 2.34kg tp doc xde pulk ckp baby terlbh berat🤔

Sy 32mnggu brt bby 2.3kg.. doc ckp normal brt bby