30w3d

Hai sy nak tanya , kandungan 30 weeks berat baby 1.8 kg besar ke ? Doc kata besar kene refer pakar.

2 Balas

Yeke? Saya dlu scan 36 week baby 2.14kg sis.. Okay je.. Kalau baby x cecah 2kg tu yg bahaya.. Tapi sis ada lg 10 week.. In shaa Allah x ada apa.. Positive je.. 😊

Aah saya pun 30 weeks hari tu baby 1.8 kg jgk. Kena p jmpe pakar o&g. Sampai sekarang baby makin besar doc sana kata. Maybe 38 weeks nanti akan di induce.

3y ago

oh..baby besar ni sbb kita nak tahu bersalin awal ke x ya..?