boleh ke time pregnant ni mengidam nak makan ramen pedas boleh ke ??

usia kandungan baru cecah 8 week

3 Balas

Masa awal preggy dlu sy pun makan ramen sbb tringin sgt.. tp bby sy gugur.. yg 2nd baby ni, sy makan ramen jgk tp masa bby dh besar atas 4 bulan mcmtu.. jaga diri sis.. klo tringin sgt makan la sikit2.. jgn smpai hbis 😁

3y ago

sbb sblm preggy pun mmg jenis makan pedas.. ttibe time preggy kne pantang semua yg pedas.. jd tringin pulak.. bila tringt kecur mulut.. ahahhaa.. moga baik2 je sis 😁