pertanyaan

Usia kandungan 25minggu, Seringkali sakit pinggang&Lenguh2 kaki.. Pertanyaan saya ialah,boleh Xkalau urut menggunakan minyak? Kalau minyak Panas plk cmne? kalau balm blh X? Sbb sblm ni sy sllu guna balm bidara.. Tp sejak baca ad 1 article ni menyatakan yg masa preggy Xblh urut bdn guna minyak,hny usap2 cm biasa je,trs Stop guna minyak or balm.. Mintak pncrhn mommy2 yg dh ad pnglmn.. Huhuhuhu...

1 Balas

Usually org ckp yg tak bleh urut minyak panas2 tu dikwsn berdekatan dgn perut. Sy juga penah sakit pinggang n lenguh2 time pregnant dlu.. Genae prescribed reparil utk sapu ditmpt lenguh n sakit...